Pieprz czarny mielony używa się do mięs, wędlin, pasztetów i ryb. Dodajemy go pod koniec gotowania. Pieprz jest jedną z najbardziej popularnych przypraw, niezastąpioną w każdej kuchni. Pieprz czarny jest najbardziej ostrym ze wszystkich rodzajów pieprzu, ma słodko-gorzki smak. Dodawany do potraw poprawia ich smak i aromat.
Składniki: pieprz czarny mielony
Kraj pochodzenia: Wietnam
Warunki przechowywania: Produkt należy przechowywać w suchym i chłodnym miejscu, w sposób niedostępny dla małych dzieci.
Ostrzeżenie: Nie stosować w przypadku nadwrażliwości na którykolwiek ze składników. Produkt przeznaczony jest dla dorosłych. Spożywanie produktu jest niewskazane w okresie ciąży i karmienia. Nie przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia. Suplementy diety nie mogą być stosowane jako substytut zróżnicowanej diety. Zróżnicowany sposób odżywiania i zdrowy tryb życia są podstawą prawidłowego funkcjonowania organizmu. Nie stosować po upływie daty minimalnej trwałości.
Masa netto: 150g
Producent: Agnex Hotelowa 38, 15-659 Białystok