Czekolada mleczna czekolada :
1. Zawiera 30% kalorii mniej w porównaniu do tradycyjnych mlecznych czekolad!
2. Nie zawiera cukru!
3. Nie zawiera glutenu!
4. Nie zawiera GMO!
5. Produkowana w Europie!
6. Zawiera 25% kakao!
SKŁADNIKI
Substancje słodzące: maltitol, erytrytol; substancja wypełniająca: polidekstroza; mleko w proszku pełne; tłuszcz kakaowy; miazga kakaowa; słodka serwatka w proszku; emulgatory: lecytyny (z soi), E 476; aromaty.
Czekolada mleczna: masa kakaowa minimum 25%.
Może zawierać migdały, orzechy laskowe, orzechy makadamia.
Wartość odżywcza w 100g:
Wartość energetyczna 1627 kJ / 393 kcal
Tłuszcz: 27 g
w tym kwasy tłuszczowe nasycone 16 g
Węglowodany: 42 g
w tym cukry 12 g + 29 g poliole
Białko 6,5 g
Sól 0,51 g
PRZECHOWYWANIE
Przechowywać w suchym miejscu w temperaturze 10°C - 21°C